Aankoop Tandengoud

Wij verwerken het dentaal goud zelf in onze eigen smelterij. Bij twijfel van gehalte hebben wij een spectrometer in huis. Gelieve de kronen zo goed mogelijk van tandresten te ontdoen. Wij kopen tandengoud, gouden kronen en dentaal afval aan van tandartsen, tandtechniekers, tandtechnische labo's, crematoria, archeologen en juweliers.

De prijzen die wij geven voor uw tandengoud vindt u onderaan de pagina.


De dentaal-goud inkoopspecialist van de Benelux.

Wij betalen een uitzonderlijk hoge prijs voor uw tandengoud! Cash uitbetaald. Geen kosten. Voor de exacte analyse hebben wij een spectrometer in huis zodat we onmiddellijk het goudgehalte van tandengoud waarover twijfel is, kunnen meten. Zo kunnen wij u de hoogst mogelijke prijs hiervoor bieden en onmiddellijk uitbetalen.

Gelieve de kronen zo goed mogelijk van tandresten te ontdoen om ons tijd te besparen. Grote hoeveelheden dentaalafval worden onmiddellijk in blok gesmolten om dan in één keer in de Spektrometer te analyseren. Wij kopen dentaal goud, tandengoud, gouden kronen en dentaal afval aan van Tandartsen, tandtechniekers, Tandtechnishe labo's, Crematoria, Archeologen en Juweliers.

Goudbank Pejati tandengoud

Prijs die wij geven voor uw tandengoud

Goudbank Pejati
Instagram7k
LinkedIn