Inkoop Oud Goud

Alle gouden juwelen en voorwerpen in goede staat en ook stuk. Voor antieke juwelen betalen wij extra indien her-verkoopbaar. Bij twijfel van gehalte hebben wij een spectrometer in huis. Zo kunnen wij u de hoogst mogelijke prijs hiervoor bieden en onmiddellijk uitbetalen!

Aankoop Diamant Juwelen

Bent u nog in het bezit van diamanten juwelen en u wilt deze graag verkopen? wij beoordelen uw diamanten volgens zuiverheid, kleur, slijp en karaat en betalen u direct cash de hoogste prijs uit!.

Inkoop Horloges

Wanneer u uw horloge niet meer draagt, is verkopen waarschijnlijk de beste optie. Zo kunt u weer op zoek gaan naar een nieuw exclusief horloge. Wilt u uw horloges verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen alle horloges en zakhorloges, oud of nieuw, werkend of stuk in tegen eerlijke prijzen.

Aankoop Zilver

Wist u dat wij ook zilveren bestekken overkopen? U kan ook met zilveren en verzilverde voorwerpen bij ons terecht. Wij beoordelen uw zilver volgens de staat en de zuiverheid van de producten.

Aankoop Tandengoud

Wij verwerken het dentaal goud zelf in onze eigen smelterij. Bij twijfel van gehalte hebben wij een spectrometer in huis. Gelieve de kronen zo goed mogelijk van tandresten te ontdoen. Wij kopen tandengoud, gouden kronen en dentaal afval aan van tandartsen, tandtechniekers, tandtechnische labo's, crematoria, archeologen en juweliers.

Inkoop Beleggingsgoud

Beleggen in goud wint aan populariteit. Goud kan worden gekocht of verkocht in baren of munten. Wij staan altijd klaar voor een deskundige taxatie van uw goud om u vervolgens de beste prijs te bieden!

Inkoop Platina

Wij kopen uw platina juwelen, munten, horloges, baren, thermokoppels (pt100, pt500, pt1000 en pt 2000) als pacemaker-elektroden,…Bij twijfel van gehalte hebben wij een spectrometer in huis.

Aankoop Tin

Tin betalen wij van 3 euro tot 12 euro per kilo volgens de zuiverheid en eventuele antiquiteit. Wij kopen alle tinnen voorwerpen zoals borden, soupterrines, maatbekers,bestekken,kandelaars, tinsoldeer, tinbaren...